loading...
سلامتی گواراترین نعمت هاست...
به نام خدا
ali.shahmaleki بازدید : 165 شنبه 17 اسفند 1392 نظرات (0)

طبق جواب آزمایشات، تعداد بسیار زیادی از انسان ها با شنیدن این موسیقی ها در طول روز و ساخت یک زمان بندی برای آرامش گرفتن از این موسیقی ها توانسته اند مشکلاتی مثل سردرد، میگرن و یا دردهای مزمن دیگر را برطرف کنند. همچنین موسیقی های آرامش بخش می توانند درگیری های ذهنی فرد را کاسته و با ایجاد حس امید داشتن به فرد مورد نظر روح و روان تازه ای ببخشند.

معمولاً اینجور کالکشن ها که در یک سال جدید پخش می شوند، منتخب بهترین های سال گذشته هستند. در واقع این کار کاملاً منطقی و قانونی نیز می باشد. چرا که شاید یک موسیقی در ۱ ماه ژانویه و دیگری در ۲۹ ماه دسامبر تولید شوند. لذا برای انتخاب بهترین ها در یک سال کامل می بایست در سال بعدی این انتخاب صورت بگیرد.

این بار، کلکسیون بی نظیر موسیقی های آرامش بخش برای زمان استراحت کردن یا خوابیدن را آماده کرده ایم. این سری موسیقی ها در زمینه ی موسیقی های آرامش بخش جزو محبوب ترین ها می باشند و پر شنونده ترین نوع موسیقی های آرامش بخش و بدون کلام هستند.

این پکیج بی نظیر توسط Andreas و چند موزیسین برتر جمع آوری شده و پس از انتخاب و گزینش، در مجموعه ای بی نظیر گرد آوری شده است.

 

ali.shahmaleki بازدید : 115 دوشنبه 12 اسفند 1392 نظرات (1)

اگه کمی و فقط کمی بخواهیم از زندگی لذت ببریم و نگاهمان را کمی بهتر کنیم بسیاری از لذت ها نه وقت زیادی می خواهد و نه پول زیادی. پس منتظر تغییرات زیاد در یه روزی که معلوم نیست کی باشد نباشیم…در کوچکترین اتفاقات عظیم ترین تجارب بشر نهفته است . باور کنید ……

۱- گاهی به تماشای غروب آفتاب بنشینیم.

۲- سعی کنیم بیشتر بخندیم.

۳- تلاش کنیم کمتر گله کنیم.

۴- با تلفن کردن به یک دوست قدیمی، او را غافلگیر کنیم.

۵- گاهی هدیه‌هایی که گرفته‌ایم را بیرون بیاوریم و تماشا کنیم.

۶- بیشتردعا کنیم.

۷- در داخل آسانسور و راه پله و… باآدمها صحبت کنیم.

۸- هر از گاهی نفس عمیق بکشیم.

۹- لذت عطسه کردن را حس کنیم.

۱۰- قدر این که پایمان نشکسته است را بدانیم.

۱۱- زیر دوش آواز بخوانیم.

۱۲- سعی کنیم با حداقل یک ویژگی منحصر به فرد با بقیه فرق داشته باشیم .

۱۳- گاهی به دنیای بالای سرمان خیره شویم.

۱۴- با حیوانات و سایر جانداران مهربان باشیم.

۱۵- برای انجام کارهایی که ماهها مانده و انجام نشده در آخر همین هفته برنامه‌ریزی کنیم!

۱۶- از تفکردرباره تناقضات لذت ببریم.

۱۷- برای کارهایمان برنامه‌ریزی کنیم و آن را طبق برنامه انجام دهیم. البته کار مشکلی است!

۱۸- مجموعه‌ای از یک چیز (تمبر، برگ، سنگ، کتاب و… برای خودمان جمع‌آوری کنیم.

۱۹- در یک روز برفی با خانواده آدم برفی بسازیم.

۲۰- گاهی در حوض یا استخر شنا کنیم، البته اگر کنار ماهی‌ها باشد چه بهتر.

۲۱- گاهی از درخت بالا برویم.

۲۲- احساس خود را در باره زیبایی ها به دیگران بگوئیم.

۲۳- گاهی کمی پابرهنه راه برویم!

۲۴- بدون آن که مقصد خاصی داشته باشیم پیاده روی کنیم.

۲۵- وقتی کارمان را خوب انجام دادیم مثلا امتحاناتمان تمام شد، برای خودمان یک بستنی بخریم و با لذت بخوریم.

۲۶- در جلوی آینه بایستیم وخودمان را تماشا کنیم.

۲۷- سعی کنیم فقط نشنویم، بلکه به طور فعال گوش کنیم.

۲۸- رنگها را بشناسیم و از آنها لذت ببریم .

۲۹- وقتی از خواب بیدار می‌شویم، زنده بودن را حس کنیم.

۳۰- زیر باران راه برویم.

۳۱- کمتر حرف بزنیم و بیشترگوش کنیم ..

۳۲- قبل از آن که مجبور به رژیم گرفتن بشویم، ورزش کنیم و مراقب تغذیه خود باشیم.

۳۳- چند بازی و سرگرمی مانند شطرنج و… را یاد بگیریم.

۳۴- اگر توانستیم گاهی کنار رودخانه بنشینیم و در سکوت به صدای آب گوش کنیم.

۳۵- هرگز شوخ طبعی خود را از دست ندهیم.

۳۶- احترام به اطرافیان را هرگز فراموش نکنیم.

۳۷- به دنیای شعر و ادبیات نزدیک تر شویم.

۳۸- گاهی از دیدن یک فیلم در کنار همه اعضای خانواده لذت ببریم.

۳۹- تماشای گل و گیاه را به چشمان خود هدیه کنیم.۴۰ازهرآنچه که داریم خود و دیگران استفاده کنیم ممکن است فردا دیر باشد

.

ali.shahmaleki بازدید : 90 یکشنبه 11 اسفند 1392 نظرات (1)

با چند روش ساده می توانید به سلامت جسمی و روحی خود كمك كنید.

1.  رؤیاها نیازهای واقعی ما را آشكار می كند. خاطرات خود را در مورد رؤیاهای تان بنویسید: شخصیت ها، اتفاقات، هیجانات، نشانه ها و احساسی كه بعد از بیدار شدن دارید. ر ؤیاهایتان را تحلیل كنید و ببینید آنها  به شما چه می گویند.

2.  طی دورانی كه تحت فشار روحی هستید با این كار به خود كمك كنید: نفس عمیقی بكشید و به خود بگویید" من آرامش و كنترل عواطف را در خود احساس می كنم." اگر این  كار به طور منظم تكرار شود ، اثر مثبت خواهد داشت.

3.  افكار خود را از موقعیت كنونی خود دور كنید و به راه های كمك به اطرافیان خود بیندیشید . سعی كنید حتی برای یك بار در روز هم كه شده یك كار نیك انجام دهید . شما با بهبود وضع اطرافیان و ایجاد شادی در اطرافتان به تحول در وضع خود هم كمك می كنید.

4.     ورزش كنید تا عقلتان فاسد نگردد.

5.     سلامت فكر و روح هر كس بستگی به این دارد كه تا چه حد می تواند با اطرافیان خود رابطه عمیق و پایدار برقرار كند .

6.  سلامت روانی شما دقیقاً بستگی دارد به این كه تا چه حد می توانید كسانی را كه با اعمالشان به نحوی به شما آسیب رسانده اند ، به راحتی ببخشید.

7.     آسایش دو پایه دارد: آرامش جسم و آرامش روان.

8.     آن كس كه تنی سالم دارد گنجی دارد و خودش نمی داند.

9.     آن كه تندرستی دارد امید دارد و آن كه امید دارد همه چیز دارد.

 

 

10. اگر آسایش روحی می جویی هیچ جانداری را خود یا به دست دیگری بی جان مكن و یا به كشتن او رضا مده.

11. اولین اغفال سیگار این است كه هنگام كشیدن آن درعین بیكاری تصور می كنیم كاری انجام می دهیم.

12. به سلامت خود بیش از شغل اهمیت دهید.

13. بهترین خدمتگزار صدیق برای سلامتی بدن فراغت خاطر و آسایش روح است.

14. تمام دردهای جسمانی از خواهش های بی جای نفسانی تولید و به وجود می آید.

15. چهار چیز قوه باصره را زیان رساند: طعام شور خوردن، آب سوزان بر سر ریختن و به چشمه آفتاب نگریستن و روی دشمن دیدن.

16. حمام گرفتن به اندازه چهار ساعت خواب در رفع خستگی مؤثر است.

17. قدر دو چیز فقط موقعی دانسته می شود كه از دست می دهیم:  تندرستی و جوانی.

18. هیچ چیز بر صحت انسان بیشتر از آن صدمه نمی زند كه غذا بر روی غذا تناول نماید.. 9ك آدم خوشخو و خنده رو با اشتهای بهتری غذا می خورد. (تبیان)

 

ali.shahmaleki بازدید : 66 یکشنبه 11 اسفند 1392 نظرات (2)
 

درمان مشکلات روحی و جسمی با رنگ های طبیعی تحقیقات پژوهشگران نشان می دهد پوشیدن لباس هایی با رنگهای خاص نه تنها برای سلامت روان مفید است بلکه رنگ طبیعی می تواند موجب تقویت بدن شود.ه گزارش خبرگزاری مهر، استفاده از رنگ های مختلف برای تحریک احساسات مثبت یا رنگ درمانی به عنوان شاخه ای از پزشکی مکمل شناخته شده است.

دکتر کیت ولز از دانشکده نساجی دانشگاه دربی انگلیس می گوید پوشاک رنگ شده با رنگ های طبیعی سنتی می تواند وضعیت جسمانی را بهبود بخشد چرا که مقادیر ریزی از آن توسط پوست جذب بدن می شود.

در این تحقیقات به بسیاری از عصاره های گیاهی که زمانی برای رنگ کردن لباس ها استفاده می شده است از جمله نیل ( رنگ آبی) زردچوبه (رنگ زرد) و حنا (قرمز) اشاره دارد که در طب سنتی نیز کاربرد داشته اند.

ولز این احتمال را بررسی کرده است که پوشیدن لباس هایی که از رنگ های طبیعی در آنها استفاده شده و نزدیک پوست قرار می گیرد می تواند به طور مستقیم عصاره های مفید برای سلامت را به بدن برساند.

این پژوهشگر می گوید این حوزه ای است که پیش از این به خوبی مورد مطالعه قرار نگرفته و موجب شگفتی است که رنگی مانند نیلی در بسیاری از کشورها و فرهنگ های مختلف وجود دارد. این رنگ از گیاهان بسیاری به دست می آید از طریق فرایندی که از اسطوره ها، خرافات و آیین های مذهبی به ارث رسیده به دست آمده و در طول قرن ها تکامل یافته است.

این محقق معتقد است اکنون که مردم به تولید دستی و پایدار پوشاک روی خوش نشان داده و علاقمند شده اند، علاقه مجددی نیز باید در زمینه رنگ های طبیعی ایجاد شود. برخی از گیاهانی که رنگ نیلی از آنها به دست می آید اکنون دوباره در انگلیس و فرانسه کشت می شوند تا علاوه بر پوشاک در مواد آرایشی بهداشتی نیز از آنها استفاده شود.

نتایج این تحقیقات درنشریه International Colour Association منتشر و در دوازدهمین کنگره بین المللی رنگ در نیوکاسل ارائه شده است.

ali.shahmaleki بازدید : 103 جمعه 09 اسفند 1392 نظرات (0)

يکي از قوانين طبيعت، قانون چرخه‌هاست. در طبيعت، شاهد چرخه‌هاي مختلف شبانه‌روزي و گردش فصل‌هاي مختلف هستيم. سرما مي‌رود و گرما مي‌آيد.

زمستان مي‌رود و بهار مي‌آيد و ... .

اين چرخه را در زندگي خودمان و ديگران هم گهگاه مي‌بينيم. گاهي غم و اندوه و تيرگي، آسمان دلمان را مي‌گيرد و گاهي روز و روزگارمان خوب و خوش و اميدبخش مي‌شود، پر از رنگ‌هاي زيبا و رايحه‌هاي عطرآگين.

 از ديدگاه روان‌شناسي، فصل بهار چه تاثيري بر سلامت روان ما مي‌گذارد؟

واقعيت اين است که علاوه بر درس‌هاي بي‌شماري که از طبيعت در فصل بهار مي‌گيريم، اين فصل معمولا تاثيرات روان‌شناختي عديده‌اي هم بر روحيه و رفتار ما دارد که بد نيست اشاره‌اي گذرا به آن داشته باشيم. اولا همان‌طور که مي‌دانيم جزيي از وجود ما جنبه جسماني است که مانند خيلي از جانداران ديگر تحت تاثير هورمون‌ها و عوامل زيست‌شناختي دروني ما قرار دارد. واقعيت اين است که اکثر جانداران در فصل بهار در پي لانه‌گزيني و تشکيل خانواده هستند و به نظر مي‌رسد که اين مهم در انسان‌ها نيز به گونه‌اي ديده مي‌شود.

تحقیقات نشان میدهد که بيشترين تعداد مراجعان براي مشاوره ازدواج در فصل بهار است. به نظر مي‌رسد زيبايي و طراوت و عطر و بوي بهار بر ذايقه حساس خيلي‌ افراد تاثير مطلوب دارد و آنها را به سمت تشکيل خانواده و بقاي نسل سوق مي‌دهد. از طرفي برخي ديگر از پژوهش‌ها، نشان‌دهنده وجود نوعي اختلال خلقي تحت عنوان "اختلال افسردگي فصلي" است که به نظر مي رسد بيشتر مبتلايان به اين اختلال رواني، در فصل بهار، خلق و خوي طبيعي‌تر و بهتري پيدا مي‌‌کنند.

آيا اين تنوع رنگ‌ها که در فصل بهار مي‌بينيم، بر روحيه و رفتارمان تاثير مي‌گذارد؟

بله، آسمان آبي، زمين فرش شده با چمن سبز، گل‌هاي رنگارنگ و شکوفه‌هاي زيبا هر يک به تنهايي مي‌توانند انسان‌ها را مشعوف کرده و از خود بي‌ خود کنند.

همان‌طور که ديده مي‌شود چهار رنگ اصلي (آبي، سبز، قرمز و زرد) در فصل بهار به وفور در اطراف ما يافت مي‌شود که اين رنگ‌ها نيز خود تاثيرات چشمگيري بر روحيه و خلق و خوي ما دارند. رنگ آبي آسمان احساس آرامش، رضايت‌، ملايمت طبع و عشق و محبت را به وجود مي‌آورد. رنگ سبز حس تعلق و عزت نفس را بالا مي‌برد. رنگ قرمز حس آرزومندي و اميدواري، هيجان‌پذيري و تمايلات خاص دروني را بر مي انگيزد و بالاخره نور زرد رنگ خورشيد و شکوفه‌هاي زيبا احساس سرزندگي، آينده‌نگري، نشاط، زنده‌دلي و نيروي ابتکار را به وجود مي‌آورد.

اين رنگ‌هاي اصلي موجود در طبيعت بهاري حس خشنودي و محبت، اظهار وجود، نياز به عمل، موفقيت، چشم انتظاري و اميد داشتن را موجب مي‌شوند که همگي از صفات پسنديده‌اي است که هميشه سعي در پرورش آنها داريم.

يعني اين رنگ‌هاي طبيعي خاصيت درماني هم دارند؟

بله؛ بد نيست در اينجا به تحقيقي اشاره کنیم که در آن مشخص شد کساني که در آسمان‌خراش‌هاي بسيار بلند نيويورک زندگي مي‌کردند، بيشتر دچار اختلال کوررنگي بودند و اين در حالي است که هميشه اعتقاد بر اين بوده که کوررنگي فقط جنبه ارثي و ژنتيکي دارد. در آن تحقيق ديده شد که وقتي گروهي از اين افراد در فصل بهار به دل طبيعت رفتند و سيستم بينايي‌شان در مواجهه با رنگ‌هاي مختلف موجود در طبيعت به خوبي تحريک شد، عده‌اي از آنها بهبود يافتند!

در پژوهش‌ ديگري مشخص شد که بهترين ميزان رنگ‌بيني، در بين بچه‌هاي ايراني ديده مي‌شود که از ابتداي طفوليت روي فرش ايراني که رنگ‌هاي مختلف طبيعي در‌ آن به کار رفته بزرگ مي‌شوند و سيستم بينايي‌شان به خوبي تحريک مي‌شود!

 

اصوات مختلف چه‌طور؟ آنها هم بر روان ما اثر دارند؟

بله، در اين فصل گوش دادن به موسيقي‌ زيباي طبيعت که از لابه‌لاي شاخه‌هاي درختان به گوش مي‌رسد و يا شنيدن آواز دلنشين پرنده‌ها و صداي موزون رودخانه‌هاي جاري در دل طبيعت، مي‌تواند هر انسان بي‌ذوقي را سر ذوق و شوق بياورد و احساس‌ زيبايي‌ خفته را در او بيدار کند.

شايد به همين دليل است که خيلي از شعرا و هنرمندان با رفتن به دل طبيعت بهاري، الهام‌هاي زيبايي از آن گرفته‌اند که منشا اثرهاي بسيار ارزنده بوده است. در زبان روان‌شناسي، اين امر به «حس‌آميزي» معروف است.

 

 آيا فصل بهار در همه جاي دنيا همين تاثيرات روان‌شناختي را دارد يا فقط در مملکت ما که بحث عيد مطرح است، چنين چيزي ديده مي‌شود؟

البته فصل بهار در آيين و فرهنگ ما ايرانيان رنگ و بوي بهتري دارد، زيرا با انجام مراسم خاص، روانمان بيشتر شارژ مي شود؛ مثلا ديد و بازديدهايي که در ايام عيد انجام مي‌شود به افزايش حمايت رواني اجتماعي منجر مي‌شود که اين خود مقاومت و توان رواني ما را براي مقابله با استرس ها افزايش مي‌دهد.

در پژوهشي مشخص شد موش‌هايي که به آنها سلول‌هاي سرطاني تزريق شده بود و در سلول‌هاي انفرادي نگهداري مي‌شدند ،خيلي زودتر از موش‌هايي ‌مردند که به آنها نيز سلول‌هاي سرطاني تزريقي شده بود، ولي با گروهي از موش‌ها زندگي مي کردند (شرايط همه موش‌ها از نظر آب و هوا و تغذيه و.... يکسان بود). اين پژوهش‌ نشان‌دهنده تاثير مهم ارتباطات اجتماعي در موش‌ها است که حتي ارتباط عاطفي از نوع انساني را ندارند!

حال بياييد همين قضيه را به جامعه انسان‌ها نسبت دهيم که چه قدر مي‌توانند با ديد و بازديد و احوالپرس‌هايي که انجام مي‌دهند و با درددل‌هايي که مي‌کنند، آثار و فوايد بهتري را به دست آورند.

تعداد صفحات : 15

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    پورتال سایت سلامت راچگونه ارزیابی میکنید؟
    آیامطالب نظرشماراجلب کرده است؟
    سخنان بزرگان...



    فقير براي سير كردن شكمش در عذاب است و ثروتمند براي معالجه ناراحتي.((بنجامين فرانكلين)) خرما بخورید چرا که شفای دردهاست.((امام علی))سه چیز فراموشی را از بین می برد و حافظه می آورد: تلاوت قرآن، مسواک زدن و روزه گرفتن.((پیامبراکرم ص))ناخن گرفتن درد بزرگ را جلو میگیرد و روزی را زیاد میکند.شستن دستها پیش از غذا و بعد از آن روزی را فراوان کند مانع چربی لباس است و دیده را روشنی بخشد.سیب معده را شستشو دهد و نظیف کند.پس از غذا انگشتان خود را بلیسیدکه خداوند به شما برکت دهد.
    پیش از غذا نمک بخورید اگر مردم از خواص نمک خبر داشتند آنرا بر باز هر مجرب ترجیح میدادند. هرکه قبل از غذا نمک بخورد هفتاد بلا و آفتهایی که جز خدا نمی داند از جانش دور شود.انار را با پیه آن بخورید که معده را دباغی میکند.
    حضرت محمد (ص) : زباله را شب در خانه نگه ندارید و همان روز بیرون ببرید که جایگاه شیطان ( میکرب ) است. نصایح صفحه 447 الی 4حضرت محمد (ص) : از پرخوری بپرهیزید چون بدن را تباه می کند و بیماری به وجود می آورد و سست کننده از عبادت است. مستدرک الوسائل جلد 16 صفحه 210 حدیث 6
    امام علی (ع) : خوردن 21 عدد کشمش سرخ در هر بامداد ناشتا مرض سوء هاضمه معده و سخت دفع نمودن غذا در معده را تسریع میبخشد و شفابخش است. تحف العقول صفحه 96

    امام علی (ع) : حجامت تن را سالم و خرد را محکم کند و سنت رسول خدا (ص) است. تحف العقول صفحه 95

    امام علی (ع) : کسی از شما در حالت ایستاده آب نخورد که موجب دردی میشود که درمان ندارد. تحف العقول صفحه 97 58

    آمار سایت
  • کل مطالب : 75
  • کل نظرات : 69
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 13
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 38
  • باردید دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 96
  • بازدید ماه : 204
  • بازدید سال : 2,085
  • بازدید کلی : 19,255
  • کدهای اختصاصی

    دریافت کد حدیث تصادفی

    سلامت وتندرست باشید...
    گواراترین نعمت ها سلامتی است/قدر سلامتیمان رابدانیم......بزرگترین ثروت سلامتی است.
    یکی از مراحل شناخته شده ارزشمند در سلامتی مراقبت همراه با عشق است
    "دو نعمت است که ارزش آنها را نمی دانند مگر کسی که آنها را از دست داده باشد : جوانی و تندرستی"
    *سلامت*
    عشق تنها مرضي است كه بيمار از آن لذت مي برد.((افلاطون))
    اميد دارويي است كه شفا نمي دهد، اما درد را قابل تحمل مي كند.
    درنگ، بهترين درمان خشم است.
    فضيلت عبارت است از سلامت روح
    براي درمان بدبختي و دردهاي بشر، دوايي بهتر از موسيقي وجود ندارد.((لودويگ وان بتهوون)
    *سلامت*

    دریافت کد حدیث تصادفی

    سایت حقوقی تفریحی

    سايت حقوقي تقريحي

    وبلاگ روانشناسی
    وبلاگ روانشناسي